Over ons


“Lucht” is wat ons drijft

We leven in een beleveniseconomie. De mens als consument laat zich niet meer uitsluitend beïnvloeden in zijn koopgedrag op basis van themareclame of rationele argumenten. Hij wil dingen meebeleven, geëntertaind worden, op een prettige manier geconfronteerd worden met de communicatieboodschap. Geïntegreerde marketing- communicatie strekt zich dan ook uit tot de plek waar die consument zich bevindt.

The AirBox ontwikkelt 3-dimensionele communicatieconcepten voor opdrachtgevers. Deze kunnen zowel business-to-consumer als business-to-business gericht zijn. Startpunt van ons denken is de wens van de klant, ons einddoel het succes van die klant. Waarbij wij ons vanzelfsprekend conformeren aan en richten op de positionering die reeds door de klant werd bepaald. Anders dan bij een traditioneel reclamebureau denken we bij The AirBox in producten. Onze concepten vertalen zich in promotionele projecten, die erop gericht zijn de bezoeker iets te laten meebeleven. En “lucht” speelt daarbij over het algemeen een belangrijke rol. Lucht is wat ons drijft!

De toegevoegde waarde van The AirBox zit niet uitsluitend in onze producten. Onze toegevoegde waarde zit in ons meedenken over úw wens. “Lucht” is onze oorsprong The AirBox is ontwikkelaar en producent van promotionele projecten. Dit doen wij vanuit onze compacte organisatie met een expertise die al teruggaat tot 1987. Communiceren met doelgroepen gebeurt op basis van kennis, ervaring en creativiteit. Het bieden van entertainment in een verrassende omgeving is mede afhankelijk van een up-to-date kennis van actuele productietechnieken. Het zijn al deze elementen die wij hebben weten te bundelen. Wij spreken de taal van onze opdrachtgevers. Wij zijn ervaren communicatiespecialisten. Wij hebben de technische kennis en middelen om de beste inflatables te produceren.

The AirBox heeft de passie om uw communicatie-uiting te vertalen naar aansprekende belevenis-concepten en van die concepten naar tastbare, aansprekende opblaasbare producten. High tech, state of the art, met een hoge mate van impact en exposure, kortom spraakmakend!

The AirBox denkt graag met u mee!

+31 (0) 6 53286673

U kunt ook het contact formulier op onze contactpagina gebruiken