Springkussens


Springkussens zijn geweldig! Zelfs nu u volwassen bent, weet u nog hoe leuk het was om u uit te leven in het met lucht gevulde speelparadijs. Nu kunt u de organisator van dit simpele plezier zijn. Dankzij uw eigen springkussen wordt uw merk op een positieve manier onder de aandacht gebracht.

The AirBox is gespecialiseerd in het ontwikkelen van opblaasbare speelobjecten in elk denkbaar formaat.

Daarbij gaan wij altijd uit van uw wensen en eisen ten aanzien van de reclame uiting in combinatie met de optimale toepassing van het object zelf. Dit alles resulteert in een reclame- en speelobject met een perfecte uitstraling en maximale levensduur.

Veiligheid

Alle The AirBox Springkussens zijn gekeurd conform de gestelde veiligheidseisen EN-14960. Bij deze keuring is gekeken naar alle mogelijke veiligheidsaspecten zoals valgevaar, beklemminggevaar, verstikkingsgevaar, en overige belangrijke zaken die onbezorgd speelplezier in de weg kunnen staan. Een keuringscertificaat wordt bij alle springkussens meegeleverd.
Op maat gemaakte springkussens van The AirBox zijn de garantie voor heel veel speelplezier en een perfecte uitstraling van uw merk of identiteit !

Portfolio en voorbeelden


+31 (0) 6 53286673

U kunt ook het contact formulier op onze contactpagina gebruiken